Najnovšie recenzie zo sekcie Mixéry
výkonný
- Nerozmixuje takmer nič, v porovnaní s 25-ročným mixérom Braun, ktorý mal len polovičný výkon, sa to nedá ani porovnať. Akoby tam boli tupšie nože. Sklamanie :-(
- 9 rýchlostí
- Dobre sa s nim pracuje
Tichší ako jeho predchodca, praktický. Zatiaľ funguje spoľahlivo.
- Výkonný a super veľká sklenená nádoba
Po viac ako 11 rokoch sa náš pôvodný BRAUN pobral do minulosti a bolo vybrať nástupcu. Po pôvodnom zostala plná sada príslušenstva, ktorá plne pasuje na aktuálny model. Voľba bola teda jasná. Za desaťročie narástol aj príkon zariadenia o 400W a pomerne aj výkon. Je to šikovný kuchynský pomocník, ktorý nahradil ostatné. Narozdiel od Mixy od Zepteru je za zlomok ceny a funkčne ho prevyšuje.
- Výkon v pohode
- Relatívne tichý
- Vákuová pumpa v pohode
- Trošku drahší
- sklenená nádoba
- nevhodne umiestnené tesnenie základne nádoby - nemá dlhú životnosť
- uvoľnený unášač 2x
- nekvalitný materiál tesnenia veka nádoby - praská
- nekupovať
Neodporúčam kupovať tento elektroodpad dimenzovaný na použitie raz do mesiaca aby ako tak vydržal dva roky. U nás používaný denne na mixovanie smoothie sme ho 3x reklamovali behom 5 mesiacov - vrátené peniaze. 2x sa uvoľnil unášač, potom tiekla nádoba cez základňu. Tesnenie na veku nádoby toho tiež moc nevydrží, keďže pomaly začínalo praskať v namáhaných častiach.
Spokojnosť
produkt mi bol doručený nový, funkčný, všetko v poriadku, akurat som mal z balenia pocit, že už bol rozbalovaný, čo by predajca mohol upozorniť
_
celkom fajn za tie peniaze, zmestí sa tam veľa
mixovala som len ovocie a uvarenú zeleninu zatiaľ
na ovocnú šťavu - pyré a omáčky úplne stačí
.... šikovný a tichý mixér....
Dôvodom kúpy je sklenená misa a 4 titánové nože,seká lepšie,ako predtým používaný dvojnožový nerezový v plastovej miske
- kedykolvek k dispozícii, ak ste mimo domu - v práci, na tréningu, na cestách
- vmestí sa aj do malého ruksaka
Konečne mám ponorný mixér, ktorý rozmixuje celkom do hladká... Som spokojná. Určite odporúčam.
- Prislusenstvo a uvidim ako dlho bude fungovat takze to ukaze cas
Skvelý pomer medzi výkonom a kvalitou, s nastaviteľným výkonom, ľahko sa ovláda a má dosť príslušenstva, len metalická na sneh by mohla byť trochu robustnejšie,aby sa dala použiť aj na niečo iné ako len na sneh
- 3 nadoby na mixovanie, rozne velkosti, moznost vziat do sebou. Dostatocne vykonny motorcek
- Hlavna mixovacia nádoba je z robustneho skla, co je uplne super.
Má to 3 drobnosti ktoré by konštruktéri mohli poopraviť: 1) Pri vkladaní nádoby do mixéra musím pozorne sledovať aby som to správne vložil. Chýbajú mi buď jasné označenia alebo ináč vyriešený mechanizmus. 2) veko na hlavnej nádobe sa ťažko nasúva a aj otvára, vyžaduje to dosť sily. 3) Zapínanie je veľmi citlivé, odporúčam zapnúť prístroj do elektriky až keď je všetko pripravené, pretože ľahký náhodný dotyk spustí mixér a máte veci rozprskane po kuchyni. Kupil som pristroj v akcii, tak tieto chyby za tu cenu akceptujem, ináč by ma to asi hnevalo omnoho viac.
- kvalita zodpovedá cene, spokojnosť
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »