Poradňa Delimano Nutribullet 900

Autor: | Vložené: 27.01.2016 000 13:07 | Témy: Poradňa Delimano Nutribullet 900

Jedny nože k nutribullet 900w

DObrý den, chcela by som sa spýtať, pri nutribullet 600w sú k mixéru v ponuke dve čepele, čepeľ na mletie a čepeľ na mixovanie. K mixéru 900w je len čepeľ na mixovanie. Je to preto, že mixér má taký výkon, že orechy/mak/kávu zomelie?
čepeľ na mletie je možné samostatne dokúpiť, pasuje na všetky mixéry značky nutribullet?je možné robiť na tomto mixéry aj pomazánky?

  • Iveta

    Iveta

    2. februára 2016

    Prístroj som práve zakúpila a aj zo zahraničných zdrojov Vám viem poradiť takto.
    V 900w verzii nie je mlynček na mletie lebo prístroj je už tak silný (otáčkach) že ho zvláda aj s čepeľov na mixovanie úplne s prehľadom, dokonca aj kávu, ľanové semiačka, či mak bez problémov pomelie. Ak by vám napriek tomu chýbala čepeľ na mletie dá sa dokúpiť za 9,90 eur - zo stránky delimano.sk - táto prídavná čepeľ pasuje na oba prístroje 600w aj 900w.

    S prístrojom sa dajú robiť aj pomazánky ale treba dbať nato aby tam bolo dosť tekutiny, ak je tam málo hmota sa lepí na nádobku, ale myslím, že väčšina pomazánok z vajec či oškvarkou by nemala mať problém. Ja osobne s tým meliem všetko cez zmrznuté ovocie do smotie, po zeleninu, ale robila mlela som aj mak či orechy a dokonca robila mandlove mlieko. Špičkový stroj.



    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.