Najnovšie recenzie zo sekcie Mixéry
Vyzera byt fajn, aj co sa tyka otacok. Zatial som nevyskusala v praxi, lebo nadoba je dost velka.
Vyborny, rychly, spoľahlivý
dobrý produkt za rozumnú cenu
johivjcc
- Funguje dobre,mám kúpený krátko
- Dobrý mixér
- Lacný kvalitný produkt
- Dobrý výkon
- Lahké čistenie,stačí len opláchnuť
- Tichý chod
- Stačí pár sekúnd a nápoj je zamiešaný
- Nič
super nahradil tri staré spotrebiče
male. praktické
Som spokojný
Pekné, pohodlné, výkonné, no po roku proste vyhorelo.
- Maly, skladny
- Pekne vyslaha sneh, takisto mixovanie zatial v poriadku
- Pekny dizajn
- Zatial nemam
Mixer som kupoval na zaklade recenzii a znacky Bosch. Chcel som nieco male, skladne a jednoduche, bez velkeho mnozstva prislusenstva. Len ponorny kovovy mixer a maly slahac, s par nadobkami.
Zatial spokojny, co treba spravit urobi. Uvidime casom ako vydrzi po kvalitativnej stranke.
Pekný dizajn, zatiaľ vyskúšaná metlička na šľahanie, palacinky boli výborné.
- Prekvapil obsah
- Oddelené nádobky na krájanie cibule a strúhanie zeleniny
- Druhá noha na zemiakové pyré
- Spratnosť
- Hodil by sa lepší návod na skladanie
- Uloženie nožov by mohlo mať púzdro nakoľko takto hrozí, že sa stratia
Balenie prekvapilo veľkosťou na druhej strane produkt poslúži na všetko, čo človek potrebuje.
Bohužial skladanie mi trvalo asi 2 hodiny nakoľko produktové videa ukazujú, čo dokáže ale nie ako ho poskladať.
v nimulosti som túto značku používala a bola som s ňou spokojná
Používanie je jednoduché, hmota nestrieka na všetky strany
- Tichý, výkonný
- Dobrý pomer cena - výkon
- Spoľahlivý
- spĺňa všetky požiadavky, ktoré som zatiaľ mal
- pôsobí dojmom robustnosti a spoľahlivosti
- zatiaľ som neobjavil
- z priloženej dokumentácie som nevedel určiť, ktorý nádstavec ja na drvenie ľadu
cena produktu je dosť vysoká, ale zodpovedá kvalite
- Bola som spokojná s funkciou prípravy krémových teplých polievok, s rozmixovaním akýchkoľvek ingrediencii najemno.
- slabá izolácia nádoby na mixovanie, tekutina stekala medzi závitmi do prístroja, potrebné veľmi silno dotiahnuť,
- momentálne prestal fungovať a pri hľadaní servisu som zistila, že žiadny neexistuje, čo je veľmi neekologické, už si žiadny prístroj od nich nekúpim.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »