Najnovšie recenzie zo sekcie Mixéry
Je maly šikovný a nepotrebuje kábel
- Kvalita za rozumnu cenu
Reakcia značky BOSCH
velmi si vážíme vaší pozitivní recenze a děkujeme za ni! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
- splnil účel
- 9 rokov sme používali presne ten istý bez problemov, tak sme kupili ďalší rovnaky, pôvodny stále ide, len blbnu tlačidlá chodu, zrejme sú vymackane, rozoberieme a uvidíme, spokojnosť
Dobrý den, Miloši,
Bosch MSM67170
Pridané: 28. septembra 2024
(naposledy upravené 28. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Dobrý pomer cena/výkon
Reakcia značky BOSCH
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojeni. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Tým Bosch domácí spotřebiče
Nezomlelo mi ovocie, žiadne ani mäkké ani tvrdé, slabý výkon, zapínanie na dva použitia nebezpečné na ovládanie prvý som hneď pretlačila spínač a druhý sa mi neosvedčil na to na čo mal byť určený, žiadne smothy mi neurobil :( neodporúčam
Zatial nič.
- Zamykanie ponornej nohy nie je dobre vyriešené, navrhol by som lepší systém
- Pomer cena / výkon
Všetko super, funguje skvelo
- maximálna spokojnosť
- top výkon
po dobrých recenziách som sa rozhodla zakúpiť smoothie Nutribullet a urobila som dobre, výborný produkt s perfektným výkonom, trošku hlučnejší, ale tak pri výkone 1200 W nie je sa čo čudovať, ale to produktu neuberá na kvalite. Odporúčam
- kvalitný výrobok,pomer výkon + cena, príslušenstvo
- Tento istý nutribullet som mala 5 rokov, tak som si našla a objednala zase.
- Je super Žiadna by
Maká lépe nez starší Bosch
na bežne požitie postačujúce,
S Nutribulletom som veľmi spokojná
Ok
- Super na čerstvé smoothie kdekoľvek a kedykoľvek.
- dobra manipulacia
- dobre sa udrziava
Vyborne
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »