Najnovšie recenzie zo sekcie Mixéry

Overený zákazník NAY.sk Hampl pavol

Pridané: 19. septembra 2024

(naposledy upravené 19. septembra 2024)

Zakúpený v NAY.sk

• Žiadna

Overený zákazník NAY.sk Miriam

Zakúpený v NAY.sk

Odporúča produkt
  • Som spokojná ,NUTRIBULET používam často a rada. Kúpila som ho už aj ako datček bratovi a tiež je spokojný. Robievame si rôzne kokteily.Je to super vec.
Sencor SHB 4466YL

Sencor SHB 4466YL

Overený zákazník Alza.sk Maria

Pridané: 19. septembra 2024

(naposledy upravené 19. septembra 2024)

• Cena
  • Výkon
  • Pomer cena/ kvalita
  • Antikorova noha
  • Dosť hlučné
  • Po chvílke používania sa zmenil zvuk na pomerne hlučnejší/ pisklavejsi

Tyčový mixér som zatial pouzila 3x, pevne verim ze nebudem musiet reklamovat, nakolko zacal vydavat iny zvuk- vyraznejsi (pisklavejší).

Concept TM5510

Concept TM5510

Overený zákazník Alza.sk Zuzana

Pridané: 18. septembra 2024

(naposledy upravené 18. septembra 2024)

• Sila
  • Kvalita
  • Kratsi kabel

Mixer uz na prvy pohlad vyzera kvalitny, co znamena, ze je aj tazsi. Doplnky vyzeraju tiez kvalitne spracovane. Je silny, uz na zakladnom stupni dobre mixuje. Ľahko sa umyva. Tlacidlo treba stale drzat pocas mixovania. Nevyhodou je kratsi kabel, ktory je ako do telefonu, ale po case sa natiahne.

Silvercrest Sssh 600 C1 čierna 100375280

Overený zákazník lidl.sk Mária

• Spĺňa účel.
  • Rýchle doručenie.
  • V akcii, fakt lacný.
  • Mala som aj lepší, čo sa týka ergonomických parametrov.

Pridané: 17. septembra 2024

(naposledy upravené 17. septembra 2024)

• Silný motor

Pridané: 17. septembra 2024

Bosch MSM67170

Bosch MSM67170

Overený zákazník Allegro.sk Overený zákazník

Pridané: 16. septembra 2024

(naposledy upravené 16. septembra 2024)

Zakúpený v Allegro.sk

Súper kvalitný výrobok spokojnosť

Reakcia značky BOSCH

velmi si vážíme vaší pozitivní recenze a děkujeme za ni! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče

Braun MQ 3000 WH Smoothie Plus

Braun MQ 3000 WH Smoothie Plus

Odporúča produkt

Kvalitný produkt, pasuje aj na staršie príslušenstvo značky BRAUN

Vigan SMT 500 WX

Vigan SMT 500 WX

Overený zákazník MALL.SK Mária Hain

Pridané: 16. septembra 2024

(naposledy upravené 16. septembra 2024)

Zakúpený v MALL.SK

• Rýchle dodanie
  • Kvalitný tovar

Overený zákazník Testuj.to Nina

Neodporúča produkt
  • bez káblu
  • nie je hlasný
  • veľmi ťažký nie je, praktické piť priamo z neho
  • cena vs výkon

Praktický pre prípravu, pretože manipulácií nebráni žiaden kábel. Horné viečko je odnímateľné pre jednoduché vkladanie ingrediencií. Vyskúšané na studených ovocných koktailoch, s ľadom a bez ľadu. Potrebuje niekoľko cyklov pre úplne zmiešanie a dosiahnutie hladkej konzistencie Nie je vhodný na cesty, pretože je veľmi ťažký.

Overený zákazník Testuj.to Andrea

• Ľahký
  • Krásny dizajn
  • Praktický na cesty
  • Niektoré väčšie kúsky ovocia som musela mixovať na dvakrát

Mixér sa mi zmestí do batôžteka a je ľahký, z čoho som mala trochu strach. Väčšinou som si v ňom robila proteínové drinky alebo smoothies. Občas sa mi stalo, že väčšie kúsky ovocia nerozmixoval tak dobre. Musela som ho pustiť na dvakrát.

Overený zákazník Testuj.to Jana

• Výdrž batérie
  • Veľkosť
  • Vzhľad
  • Jednoduché ovládanie
  • Jednoducho sa čistí
  • Nabíjanie na USB
  • Zvládne aj ľad s vodou
  • Smithe je naozaj ako má byť
  • Nič som nenašla

Pokiaľ hľadáte skvelého spoločníka na cesty, ktorý vám umožní pripraviť si čerstvé smoothie kedykoľvek a kdekoľvek, tento cestovný mixér je presne to, čo potrebujete. Jeho kompaktný dizajn a ľahká konštrukcia z neho robí ideálnou voľbou pre cestovateľov, ktorí nechcú byť obmedzení v kuchynských možnostiach, nech už sú kdekoľvek. Jednou z hlavných predností tohto mixéru je jeho výdrž batérie. Na jedno nabitie zvládne niekoľko mixovaní, takže si môžete byť istí, že vás nesklame ani behom dlhších výletov. Bez problémov si poradí s ovocím, zeleninou, ale aj s ľadom, čo vám umožní pripraviť si širokú škálu nápojov, presne podľa vašich predstáv. Ďalšou výhodou je jeho jednoduché ovládanie. Stačí pár stlačení tlačidla a vaše ingrediencie sa rýchlo premenia v lahodný nápoj. Mixér je naviac jednoducho umývateľný, čo oceníte najmä na cestách. Celkovo vzaté, tento cestovný mixér je skvelou voľbou pre všetkých, kto chcú mať možnosť pripraviť si zdravé nápoje aj mimo domov. Je spoľahlivý, kompaktný a jeho batéria vydrží dostatočne dlho, aby vás nesklamal ani počas dlhších ciest. Pokiaľ hľadáte praktický a výkonný mixér na cesty, tento model je pre vás ako stvorený.

Overený zákazník Testuj.to Kristína

• Rozdrtí aj ľaď
  • Super na ovocie
  • Je to ťažké
  • Nejde to oddeliť od mixéru

Stolný mixér odporúčam, je to super, extra jednoduché čistenie. Nejde to oddeliť od mixéru, takže to musím brať všade so sebou, ale inak je všetko v pohode. rozdrtí to aj ľad Rozdrtí to aj ovocie Nejde to oddeliť od mixéru je to ťažké musím to všade brať so sebou

Overený zákazník Testuj.to Kristína

• Kompaktná veľkosť
  • nabíjanie pomocou USB
  • výkonný
  • jednoduché čistenie
  • zatiaľ som na žiaden zápor neprišla

Tento mixér som si jednoducho zamilovala. Každý deň začínam zdravým smoothie, ale 2x do týždňa dochádzam do kancelárie a nie vždy stíham smoothie pripraviť doma, takže potom buď dorazím do práce neskoro alebo bez raňajok :-D Stolný mixér Nutribullet Portable jednoducho zmenil kvalitu môjho života k lepšiemu! Teraz už mám mixér doma aj v kancelárií, tento je naviac dokonalý v tom, že sa nabíja pomocou USB, čo mi dovoľuje si ho brať aj na cesty. Cez dni, keď je teplo, maximálne oceňujem jeho výkonnosť, keďže si do smoothie pridávam niekoľko kociek ľadu, s ktorými si mixér ľahko poradí.

Overený zákazník Testuj.to Leontýna

Odporúča produkt
  • Mixér sa dá celý rozobrať a preto umožňuje jednoduché umývanie
  • Dlhá výdrž batérie
  • Krásny dizajn
  • Zvláda aj tvrdšie veci ako je napríkad mrazené ovocie
  • Je bezdrôtový a to umožňuje použitie kdekoľvek a kedykoľvek
  • Mohol by mať trochu väčší objem

Tento mixér je naozaj skvelý pomocník, som s ním veľmi spokojná a používam ho teraz takmer každodenne, vrelo odporúčam za dobrú cenu veľká kvalita a jednoduchá manipulácia Zatiaľ najlepší stolný mixér, čo som mala a vďaka nemu už snáď nemôže byť príprava smoothie jednoduchšia.

Sencor SBL 2210WH

Sencor SBL 2210WH

Overený zákazník Alza.sk Bruno

Pridané: 15. septembra 2024

(naposledy upravené 15. septembra 2024)

• Vyborny produkt

• Objem
  • Skladnosť
  • Váha
  • Zlá možnosť umývania

Na to aký je Nutribullet malý, tak ma prekvapil výkonom. Hravo si poradil s ľadom, mrazeným ovocím aj orieškami. Veľkú nevýhodu vidím v pomerne vysokej váhe, na cestách sa prenesie. Dcéra si ho brala do práce, doma nachystala ovocie, vzala si malý biely jogurt a v práci len rozmixovala. Behom chvíľky mala výživnú desiatu. Ja som si robila proteínovú ľadovú kávu a proteínový shake po cvičení. S deťmi sme si pripravili zmes a urobili skvelé nanuky. Mínus by som dala ešte za možnosť umývania. Nakoľko sa časť, kde je batéria, nabíjanie atď. nesmie namočiť a nie je oddeliteľná od nožov, tak je manipulácia pri umývaní náročná.

Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25