Najnovšie recenzie zo sekcie Mixéry
Tento smoothie mixér nazývam "večne unavený mixér". Podľa návodu má mixovať 10-20 sekúnd a potom na pár sekúnd prestať a takto opakovať, kým nie je smoothie hotový. Má rozmixovať aj mrazené ovocie. Avšak po pauze nezačne točiť nožmi. Musím nádobu odpojiť, to čo je v nej pohrkať, nasadiť a až potom mixér opäť mixuje. Už len to, že nemôžem vkuse mixovať ako potrebujem, ale mám robiť pauzy mi vadí. On to, čo sme potrebovali rozmixovať rozmixoval, ale napriek tomu ho neodporúčam.
- vykon
- 3 nádoby
- lahko sa pouziva
- plno nadstavcov
- silny motor
- regulacia
- vlnity privodny kabel
- aspon trochu pevnejsie sekacie noze oproti predchadzajucim modelom
- pekny dizajn
- nekompatibilne osadenie so starsimi typmi
tichý - zatiaĺ spolojnsť
- výkonný
- bohaté príslušenstvo
- dizajn
- multifunkčný
- trochu hlučný
- niektoré časti mixéru sa ťažšie čistia
Tefal HB95LD38 je výkonný a univerzálny mixér, ktorý ponúka širokú škálu príslušenstva a skvelý výkon. Ergonomický dizajn zaručuje pohodlné používanie, no náročnosť čistenia niektorých častí môžu byť pre niekoho nevýhodou. Cena je vyššia, ale za kvalitu a výkon, ktorý tento mixér poskytuje, je to investícia, ktorá sa oplatí. Celkovo je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý a multifunkčný kuchynský prístroj.
- Jednoduchá obsluha
- Dostatočný výkon
- Kompaktný
Používam na rozmiešame doplnkov výživy v práškovej forme s tekutinou. 20 cyklov bez potreby nabitia je postačujúcich. Ideálne na cesty alebo do práce. Odporúčam je to praktický výrobok.
Uvidím koľko vydržia plasty a tesnenia (používam cca 2 týždne. )
- melie dost silno. 250g kesu orechov zomelie za par sekund
- relativne lahko sa cisti
- V porovnani s mixermi, co som mala pred tym sa tento neda porovnat. Je vykonnejsi.
- Pomixoval zatial vsetko, co som skusala.
- Je velmi jednoduchy na obsluhu
nic
- Pracuje dobre
Produkt som si objednala pre výhodné spojenie tyčového šĺahača a na výrobu smoothie. Bolo spolu aj s nádobou na uschovanie ako i prenesenie spomínaného vyrobeného smoothie, ktoré je prakticke.
- výborný výkon, super smoothie z neho, každé ráno ho používam, ani si neviem predstaviť, že by som ho nemala.
- Tichá prevádzka
- Viac kusov príslušenstva
- Zatiaľ som nenašiel
Dobrý výkon
Nádoba nesprávne dolieha na motor, je problém ju naň nasadiť a keď sa to podarí, je ešte väčší problém ju odomknúť. Nože zostali zaseknuté na motore a odkrútila sa len fľaša . Navyše nie je tak silný ako deklaruje. Môj starší mixér rovnakého typu s deklarovaným slabším výkonom je silnejší ako tento. Produkt vraciam.
Stroj pracuje tak ako som predpokladal.Lahko sa čistí,výhoda silný motor a sklenená nádoba.
- perfektný výkon
- lacné
- kúpila som malé číslo
- dostatočný výkon
- množstvo doplnkov
super mixer
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »