Najnovšie recenzie zo sekcie Mixéry
- výborný výkon, super smoothie z neho, každé ráno ho používam, ani si neviem predstaviť, že by som ho nemala.
- Tichá prevádzka
- Viac kusov príslušenstva
- Zatiaľ som nenašiel
Dobrý výkon
Nádoba nesprávne dolieha na motor, je problém ju naň nasadiť a keď sa to podarí, je ešte väčší problém ju odomknúť. Nože zostali zaseknuté na motore a odkrútila sa len fľaša . Navyše nie je tak silný ako deklaruje. Môj starší mixér rovnakého typu s deklarovaným slabším výkonom je silnejší ako tento. Produkt vraciam.
Stroj pracuje tak ako som predpokladal.Lahko sa čistí,výhoda silný motor a sklenená nádoba.
- perfektný výkon
- lacné
- kúpila som malé číslo
- dostatočný výkon
- množstvo doplnkov
super mixer
- Je to dobrý výrobok
Da sa rozobrať
je to dostatočne výkonný spotrebič pre kuchynské účely
- Veľkosť misy na mletie
- Kvalita mletia
- Tichý chod
- Jednoduchá údržba
- Zatiaľ som nenašla
Nechápem ako som bez neho mohla existovať, vždy som mala len tie pol litrové nádoby a musela som pracne mlieť všetko na viackrát. Zomelie jednu malú cibuľku ale aj 10 cibúľ,čiže má veľký množstevný rozsah mletia. Dá sa použiť na rôzne typy potravín, samozrejme treba preštudovať návod, aby dlho slúžil. Navyše je skoro bezhlučný. Som nadšená, super pomocník do domácnosti. Odporúčam.
Vynikajúci Mixér za skvel cenu s promtnym dodaním a vybavením objednávky.
Doporucujem tento obchod. Určite vyuzijem ponuku tovaru cez eshop aj v buducnosti.
silný motor + nože
- naozaj silný "mixér"
- dá sa pomocou neho pripraviť skvelé frappé, smoothie
Za tú cenu na príležitostné použitie vyhovuje
Funguje ako má seká orechy a všetko čo sme chceli. Vauu.
Šikovný pomocník za smiešnu cenu
Nabíjannie cez USB a možnosť použitia aj počas nabíjania, dobrá výdrž,
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »